Sök
HINT

Inredning och formgivning i offentlig miljö.

De allra flesta ser det som en självklarhet att marknadsföra sitt varumärke med hjälp av logotyp, hemsida och folder. I Hint jobbar vi med att förstärka ditt företags varumärke i rummet -en för många bortglömd del av helheten. Ett första intryck är väldigt viktigt. Vad utstrålar din entré? Hur känns det att komma in på ert företag?

En annan viktig del är arbetsmiljön för dig och dina kollegor. Arbetsmiljön ska vara funktionell för just din verksamhet. Trivsel, självklart! I form av bra ljudnivå, behagligt ljus, plats för paus och kanske till och med ett rum där kreativiteten får flöda. Ni står för lokal -vi står för kreativiteten!

I en första fas arbetar Hint med idéer och kreativa lösningar. Det kan vara allt från konsultation till detaljerade skisser. I den andra fasen arbetar Hint med genomförandet av idéerna. Vi har ett brett nätverk av hantverkare och ser till att allt fungerar. Vi gör även det lilla extra i slutfasen med gardiner, detaljbelysning och annat som skapar en personlig helhet på ditt företag.

Alla projekt är unika och det vårt företag kan erbjuda går att kombinera i många
varianter och storlekar, så att det passar just ditt företag och era behov.

Vi ger en HINT om hur ett rum kan formas och brukas.

Besöksadress
Libergsgatan 10
Eskilstuna
 
Kontaktinformation
Maja Johansson
070-2717467

Postadress
Libergsgatan 10
632 21 Eskilstuna

Internet
www.hint-rum.se