Sök
Välkommen till BNI Eskilstuna Tisdag City Hotell
Som medlemmar i BNI - Business Network International – hjälper vi varandra att skapa nya affärer genom personliga referenser. Vi träffas och äter frukost varje tisdag mellan 07.00 och 08.30 på City Hotell, mitt emot järnvägsstationen i Eskilstuna. Till våra möten bjuder vi in gäster och ger varandra referenser för att skapa nya affärskontakter.

Klicka här för att se City Hotell på en karta »
 
Intresserad av att besöka oss?
BNI:s affärsmöten är alltid öppna för gäster. Anmäl ditt intresse via ett mejl till vår besöksvärdsansvarige: leif.olsson@cityhotell.se , ange att du är intresserad av att komma som gäst.

Läs mer här »

Du kan även kontakta någon av medlemmarna för att bli inbjuden. Välkommen!

Läs mer om BNI-konceptet på: www.bni.nu
Vad är BNI?
En gång i veckan träffas företagare världen över för att ge varandra referenser till nya kunder och uppdrag. Man tillhör vitt skilda branscher och utnyttjar nätverket för att göra fler affärer. Här i Sverige finns BNI-team från Luleå i norr till Malmö i söder.

Läs vidare »
Medlem i fokus
Personalstrategerna
Med stort intresse och engagemang bemannar vi ditt företag året om under dygnets alla timmar.
Nyheter
2008-11-06
Ny medlem!
Springschasens budbil har blivit medlem!
2008-04-15
Show your business tour!
Vår första "Show your business tour" går av stapeln torsdagen den 17 april. Syftet är att vi ska lära känna varandra bättre och lättare sätta oss in i varandras möjligheter att bidra med olika saker genom våra yrkesroller.

2008-03-19
Vi välkomnar tre nya medlemmar!
Chris Edlund från Gardinbussen, Kent Erikstedt från Erikstedts kakel och Lena Granberg från Lena & Lena marknadskommunikation är nya medlemmar i teamet.
2008-01-29
Ännu en ny medlem
Vi hälsar Maja Johansson från Hint Rumsligheter välkommen till vårt affärsteam.